perjantai 20. elokuuta 2010

Ruokaa ja rukoushetkiä...

Ette ikinä arvaa mistä tulin just kotiin...

Mä oletan että jossain määrin sitä vois verrata vaikka nuortenillaksi x47. Tai joku uskovaisten rukousiltama tai jotain vastaavaa.

Kaikki alkoi siitä että Saksalainen vaihtari oli saanut kutsun "konserttiin". No, päätettiin sitten Eevan kanssa mennä mukaan tähän "konserttiin". Paikan päällä rupesi sitten pikkuhiljaa selviämään että ei siellä mitään konserttia ollut vaan youth conference... Siellä oli siis nuoria (varmaan iältään 15-25) jotka kookontui viettämään vaihtoehtoista perjantai-iltaa alkoholin, röökin ja huumeiden sijaan. Konsertti tai ei, oli siellä sentään ehkä kolmen biisin verran musiikkia (mm. You raise me up, jossa You viittaa Jumalaan...) mutta siinä kaikki. Alkuun olo oli ihan ok. Aattelin että on ihan kiva nähdä jotain erilaista varsinkin jos sitä tilannetta vertais vähän niinkun nuorteniltaan. Biisien välissä tuli rukouksia, joista toivottavasti sain hyvän pätkän tuohon videoleikkeeseen. Sen jälkeen oli vielä kiva kuulla kun joku entinen gansta kadulta tuli räppäämään Jumalasta ja kuinka hän on löytänyt "uudet tuulet" Jumalan avulla. :) Yleisö oli tosi osallistuvaista; siellä tanssittiin, ululululutettiin, kiljuttiin ja pompittiin.

Kolmantena hauskana, tai oikeastaan mielenkiintoisena osana tuli myth busters uskisten tavalla. Siellä oli siis rukouksiin liittyviä myyttejä, joita kaksi valkoiseen takkiin pukeutunutta miestä koitti murtaa. Juttu oli hauskaa muutaman myytin ajan, mutta sitten kun päästiin myyttiin, jossa kaikkien piti rukoilla ja mumista ilmeisesti kielillä (voi olla että ihan vaan setswanaksi mutta minähän en sitä ymmärrä, eli kielillä kun kielillä) niin sit rupes tuntumaan vähän jo liian oudolta. Homma jatkui pitkälti samaan tyyliin ja täällä oikeesti on se tapa että kun yks puhuu muiden edessä Jumalasta niin sit yleisöstä saattaa kuulua "praise the lord" tai "oh Jeesus" tai vastaavaa. Ehkä noin kuudennen myytin jälkeen mä lähdin, koska niitä myyttipalloja oli siellä vielä varmaan viisi jäljellä.

Mutta siis niillä ei ollut muuta tarkoitusta kuin rukoilla ja kuunnella muiden rukouksia. Porukalla näytti olevan tosi hauskaa, varsinkin niiden biisien aikana. Ja Suomessa oleville isosille, jotka ehkä tätä blogia lukee, toi myth busters oli alkuun tosi hauska (tietty rajansa kuitenkin kaikella).

Mutta nyt olen taas turvallisesti viettämässä perjantai-iltaa kämpällä netin ääressä. :) Viikonlopuksi ei ainakaan vielä ole suunnitelmia, mutta huomenna käyn River Walkilla ostamassa lisää näitä "wienereitä". Tai siis yksi mulle riittää, mutta voisin kutsua Eevan kahville tai kaakaolle. Tuollainen wiener maksaa muistaakseni 2.6pulaa, eli karkeesti euroina huikeat 29snt!!! Oikeasti! Ja on meinaan hyvää.

Tää kuulostaa ihan siltä että oisin nauttina niitä paljonkin, mutta vasta vaan yhden, ja huomenna toisen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti