keskiviikko 11. elokuuta 2010

Päivä 15

Mulla ei ole paljoa kerrottavaa, mutta sitäkin tärkeämpää. Nimittäin meille saattaa olla tulossa lämmintä vettä. Kuulitte oikein: LÄM - M I N - T Ä vettä! Siis kuukauden päästä, mutta kuitenkin. Eeva oli ollu jossain kokouksessa jossa ne oli vedestä puhunu ja kuulemma lämpimän veden puute johtuu rakennustöistä joita kampuksella tehdään. Mä olin jotenkin olettanu että tänne vaan ei sitä saada. Pieni toivonkipinä siis elää. :)

Sitten, meiltä kysyttiin tänään yhdellä luennolla että ollaanko ennen kuultu tiedonhakemisesta netistä. Ei kai, mikäs se sellainen netti on. Uskomatonta...

2 kommenttia:

  1. Näkevätkö vanhat silmäni oikein? Sinusta on tullut aamuvirkku, kun jo ennen kuutta kirjoittelet tapahtumista. Mitä tulee afrikkalaisiin, niin he tuskin tietävät, missä päin on Suomi puhumattakaan Suomen teknologiasta verrattuna Afrikkaan.

    VastaaPoista
  2. Ei äiti, musta ei ole tullut aamuvirkkua, vaan tietokoneen kello on täällä ihan hukassa. En tiedä miksi se noin noita aikoja tonne laittaa. Mutta voit olla ylpeä tyttärestäsi, joka on käynyt oikein MONENA aamuna juoksulenkillä. Lähden noin kasin kieppeillä ja juoksen about 50 minsaa! Hyvä minä!

    Juu on täällä vähän eri meininki noiden teknisten juttujen kanssa. Kursseille ilmoittautumisetkin tehtiin manuaalisti! Kyllä ne sit joku koneelle näpytteli, mutta ei me itse. Tänään tosiaan sitten tiedusteltiin että tiedetäänkö me mikä on fermaatti... Hauskaa. Not...

    VastaaPoista