keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Vastakohtaa eiliselle...

Tämä aamu on ollut hyvä. Jopa niin hyvä että vähän joutuu pelkäämään millon tapahtuu jotain sellaista että se muuttuu huonoksi. Ei, se ei tule muuttumaan, koska tänään on hyvä päivä. Mä heräsin pirtsakasti varttia vaille 7 huomatakseni etten vieläkään ole lenkkikunnossa, joten päädyin ahertamaan sen assingmentin pariin. Ja siinä sitten kävikin niin, että sain sen valmiiksi!!! Hyvä minä!

Se tarkoittaa siis sitä, että ennen marraskuussa olevia tenttejä mun ei tarvitse kirjoittaa yhtään mitään kouluun liittyvää tai ei sen puoleen mitään muutakaan. Vähänkö siistiä!!!


Tänään olisi huikea yksi tunti BIS:iä ja huomenna me päästään Dr. Phibionin kanssa Molepololeen johonkin kouluun jossa ne tekee päättönäyttöjä musiikista. Ja me siis arvostellaan niitä!!! Ensin kuulemma vähän rummutellaan ja sit ruvetaan tositoimiin. Jokainen oppilas (joita on muuten 29) tulee yksin soittamaan meille pianoa ja nokkista sekä laulamaan. Sit me päätetään että onko taidot riittäviä läpäisemään tutkinnon vai ei. :)
Siellä siis menee torstai ja perjantaiaamuna kuudelta pitäisi sitten olla jo bussiasemalla matkalla kohti Jo'Burgia ja Swasimaata.
Vitsi mulla on hyvä fiilis.

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että menee paremmin. Ainahan niitä huonojakin päiviä on, ihan kotioloissakin saati sitten muualla!
    Mä join tänään viimeisiä vaniljakahveja jota te toitte lettukesteille :)
    Yöksi taas töihin, mutta vain pari yötä tiedossa ja sitten piiiitkä vapaa!
    Aika leppoista noiden koulutöiden suhteen. Se on kyllä hyvä, koska uskon että Jyväskylän päässä niistä taas saa nauttia yllin kyllin. Nytkö teillä alkaa sitten loma? Toivottavasti sää ja surroundings suosii.
    Take care!

    VastaaPoista
  2. Juu on ihan mukava että on tällanen olo verrattuna tohon eiliseen. En tiedä mikä eilen oli. Täällä ei kyllä paljoa tartte koulun eteen tehdä, tai ainakaan meidän. Ensi viikko ois mid-term breakkia ja me siis alotetaan huolettomasti matkustaminen jo perjantaina. Hyvä jos on vaniljakahvi maistunu, se tuoksu ainakin ihanalle kun sitä haistelin. Ja oikein antoisaa vapaata kun sullekin sellanen koittaa! :)

    Kristiina

    VastaaPoista