perjantai 19. marraskuuta 2010

Ötökkäinvaasio!!!

Kattokaapas miltä näyttää meidän vessan allas!!!Eikä oo ainoastaan allas mikä näyttää tolta. Meidän common room on täynnä noita valtavia lentäviä ötöiköitä ja vessan seinillä on myös lentäviä muurahaisia. Enkä puhu mistään yhdestä tai kahdesta muurahaisesta vaan sadoista...

3 kommenttia:

  1. Näyttää loistavilta seuralaisilta noi teidän lemmikit! eikun grillitikkuun ja maistelemaan? ootko muuten maistellut jotain tosi eksoottista tietoisesti? siellä taitaa ruoka olla sellaista että siellähän saattaa joskus olla ekstoottista lautasella ihan tietämättäänkin.
    Laatikot on jo lähes purettu, muutama jäljellä. Kim maalaa tuolla postilaatikkoa, jonka edellinen omistaja on tehnyt oikein jostain rautalevystä niin et painaa ku synti. mutta tuunaamalla tulee melki uusi :)
    Mukavia reissuja, joko tentit on takana?
    Heli

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa kuulin että noi on termiitteejä, eli periaatteessa porukkahan niitä myös syö... Mutta ei mua kyllä houkuttele. Katepillarin sillon alkuun söin, mutta muuta tietoisesti... en oo tainnu maistella. Tiedostamatta varmasti jos jonkinmoista, mutta syödessä ei saa ajatella...

    Kolme tenttiä neljästä on jo takana, keskiviikkoaamuna olis viimenen.

    Rautanen postilaatikko kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

    VastaaPoista
  3. Oi! Vähänkö tulee muistot taas mieleen. Jo aikasemmin lukiessani näitä muistelin kaiholla joka aamusia kylmiä suihkujani Dommareissa... Ja nyt vielä ötökkäinvaasiokin! Oli meinaan samoja jannuja oma vessa täynnä silloin joskus yks aamu! Tää on varmaan joku päiväntasaajan/eteläisen pallonpuoliskon juttu. :)

    VastaaPoista