lauantai 4. joulukuuta 2010

Pikakirjoitusta kuulumisista.

Heippa kaikille.

Aika menee kuin siivillä ja sitä ei tietenkään netissä haluta viettää. Varsinkin kun siitä pitää kalliisti nykyään maksaa.

Mitä ollaan tehty:

Kasanessa pari päivää:
Mentiin kanooteilla pitkin jokea, melottiin karkuun virtahepoa (joka muuten on uskomattoman nopea), kalastettiin ja pidettiin vähän käärmeitä käsissä. Hauskaa oli.

Zambia:
Uskomatonta koskenlaskua Zambesilla. Ei meinattu kun kuolla pari kertaa, koska vesi oli vähän virtaavaa ja flipattiin kevyet neljä kertaa meidän lautalla. Niiden neljän kerran lisäksi kerran vedin Ellun mukanani veteen (yksin ei oo kiva uida krokotiiline joukossa) ja muutaman kerran muuten vaan pudottiin. Mutta oli rankkaa ja ihanaa!!!

Tänään elbailtiin Victorian putousten päällä (oikeasti siinä harjanteen reunalla ja kurkittiin kun vesi putoaa 148metriä) ja kohta lähdetään sunset cruiselle (boose cruisenakin tunnetaan). Mua hirvittää, Ellua ei. 3 tuntia aikaa, syö ja juo niin paljon kuin haluat (myös alkoholia...).

Huomenna Zimbiin ja kohta Namibiaan!!!

4 kommenttia:

  1. Äiti lähti hetki sitten Afrikkaan hakemaan teitä pois sieltä...

    VastaaPoista
  2. Mä olen jo Frankfurtissa ja odotan jatkolentoa!!!Terveisin Liisa

    VastaaPoista
  3. Mä lähden justiinsa lähdössä hakemaan Liisaa pois sotkemasta teidän matkaanne! Maija-äiti

    VastaaPoista
  4. Voi teitä!!! Me arvattiin ettei Liisa tykkää meidän koskenlaskusta. Saatikka siitä että virtahepo jahtaa meitä. Mutta meillä on hauskaa Lisbe!!! Eikä oikeesti mee enää kauaa niin ollaan takas!

    K&E

    VastaaPoista