sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Mika sekasorto...

Enpa ole ennen tallaistakaan nahnyt. Eilen ne loppuviimeksi sulki koko Heathrown ja voitte kuvitella mita siita seurasi.

Taalla oli tuhansia ihmisia yon yli ja onneks ma sain ihan kivan paikan itelleni varattua. (varattua tarkoittaa siis sita etta iskin huivini lattialle ja se oli mun reviiri) Unta ei paljoa saanut koska taalla on kylma ja vaikka osalle jaettiin foliopeittoja, ma en ollu yksi niista.

Varasin eilen itelleni uuden lennon Finnairin kautta talle paivalle, mutta saa nahda miten kay. British airways on perunu taas kaikki lentonsa, Finnair ainakin viela nayttais lentavan, mutta eilenkin ne peru lentonsa todella lyhyella varoitusajalla, eli aika nihkeelta nayttaa kotiin paluu.

Asken joku sano etta ne sulkee taas koko kiitotien, mutta mistaan ei voi olla varma koska oikeita asiakaspalvelijoita ei nay mailla eika halmeilla. Ihmiset jonottaa tiskeille joilla ei ole ketaan ja musta tuntuu etta lentoyhtiot saa porukan tosi vihaiseksi kaytoksellaan.

Porukalla rupee olemaan pinna tiukalla, eika ihme. Mua kuitenkin vahan ihmetyttaa kun monet itkeskelee taalla ympariinsa ihan kuin se jotain auttais.

Ja ainiin. British airways ois maksanu mulle hotelliyon viime yolle (ja siis tallekin yolle jos ei lento mee) mutta kappas, kaikki hotellit on taynna. Siksi siis nukuin lattialla... Pitakaahan peukkuja pystyssa etta paasisin tanaan kotiin. Viime yo viela meni, mutta ei enaa oikein nappaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti