torstai 8. heinäkuuta 2010

Torstai 8.7. klo 15.32 Koiviston kotileipomon kahvilassa on hivenen hiljaista. No, onpahan ollu aikaa miettiä matkatavaralistaa, josta olin unohtanut mm. puhelimen laturin ja sykemittarin, mutta onneksi ystäväni Laura muistutti näistä tuikitärkeistä vempaimista. Niin. Pakkauslistaa on siis tehty Eevan pyynnöstä, ja onhan se ihan hyvä olla olemassa sitten kun pakkaamisen aika koittaa. Ostin vähän aikaa sitten rinkan matkaa varten ja oon tullu siihen tulokseen että se on hyvä valinta laukuksi. Minähän en matkalaukkua jaksais kannella. Eevaa tosin hirvitti rinkan tilavuuden pienuus (65l) ja se puhu muistaakseni 80l:n rinkan ostamisesta. :) Mä en usko että mun rinkka tulee ees mennessä täyteen. Sehän olis muutenkin kyllä ihan suotavaa jotta sitten takaisin sais tuotua mahollisimman paljon kamaa, mutta katsellaan.

7 päivää olisi töitä jäljellä ja sitten viikko lomailua (=asioiden hoitamista ja reenaamista teräsmieskisaa varten) ja sitten lähteekin jo lento! :) Vähän kyllä hirvittää tehdä matkaa 17 tuntia!!! On siinä pari vaihtoa, mutta ei kamalan pitkillä väleillä, eli koneessa saa istua ainakin 14 tuntia. Täytyy ostaa muutama ristikkolehti ja tehdä niitä. Tai jos jollain on hyviä vaihtoehtoja ajantappamiseen koneessa niin ehdottaa saa. Läppärissä on niin huono akku, että sitä en aatellu käsimatkatavaroihini ees laittaa.

Palatkaamme asiaan!

4 kommenttia:

  1. Minäpäs korkkaan tän sun blogin nyt kommenttien osalta ja kyselen, miten uskallat laittaa läppärin rinkkaan ja ruumaan nakeltavaksi? Iik!

    VastaaPoista
  2. Tulin antamaan vinkkejä lentomatkan ajankuluksi...

    Onko varma juttu ettei koneessa saa virtaa. Se vasta ärsyttää kun naapurit molemmin puolin katsovat leffaa läppäriltä laput korvilla.

    Parempi ehdotus on että otat ennen matkaa univelkaa niin paljon kuin pystyt. Koneen noustua teet lentokoneen käytävällä 8min absit. Muutama punnerrus karjuen vielä siihen päälle niin kukaan ei puhu sinulle koko matkan aikana mitään ja saat nukkua koko matkan ihan rauhassa.

    Tietääkö äitis et aiot tuoda mahollisimman paljon "kamaa" sieltä?

    VastaaPoista
  3. Paitsi äidin, myös matkakaverin täytyis hei tietää tuosta kaman tuomisesta. Tässä on pelissä myös mun elämä!

    VastaaPoista
  4. miks ei oo kuulunut vielä mitään??? Olis pitänyt jo informoida. Täällä ikävöidään!! :)

    VastaaPoista